Temakurs: Innkalling

Drømmer du en super innkalling? En hund som reagerer momentant når du roper på den?

Samfunnet forventer mer og mer av oss hundeeiere, og vi er avhengige av å ha en hund som kommer på innkalling for å kunne slippe den løs. Enten den ser en katt, er på vei for å hilse på fremmede hunder eller mennesker så er vi ansvarlige for at hunden kommer når den skal.
For selv om det ikke er båndtvang så har vi ikke lov til å slippe hunden løs dersom vi ikke har kontroll over hunden vår.

Vi ønsker en motivert og glad hund for god og rask positiv innlæring.

En bra innkalling skaper mer tillitt og gir dermed hunden vår en enorm frihet og livskvalitet!
Hvem vil ikke ha behagelige og flotte turer hvor hunden kan få lov til å bare være en hund? I fri utfoldelse uten bånd?

Alle hunder er velkommen – valp til voksen. Alle vil få individuell oppfølging for å tilpasse innlæring til den enkelte hund og eier. Vi tilpasser de avgjørende belønningsmetodene etter tid (timing), styrke og hyppighet for optimal læring.

På dette kurset jobber vi med alle momentene for å få en skikkelig tillitt til hunden – både i teori og praksis. Vi legger gradvis på forstyrrelser og gir dere de verktøyene dere trenger for at hunden skal klare å mestre alle situasjoner og forstyrrelser.

Så dersom du har en hund som jager etter biler og syklister, som har stor jaktlyst etter andre dyr, en hund som lukker ørene når det er noe annet den har mest lyst til, så er dette kurset for deg!

Varighet: 3 timer

Påmelding:


  Alle felt merket med * er obligatoriske

  Dato

  18 jul
  Expired!

  Tid

  18:00 - 21:00

  Pris

  950kr

  Sted

  Rafnes Gård
  Rafnesveien 68, 3965 Herre

  Instruktør