Passering, Innkalling & Gå Pent i Bånd

Ønsker du en super innkalling? En hund som reagerer momentant når du roper på den?

Samfunnet forventer mer og mer av oss hundeeiere, og vi er avhengige av å ha en hund som kommer på innkalling for å kunne slippe den løs. Enten den ser en katt, er på vei for å hilse på fremmede hunder eller mennesker så er vi ansvarlige for at hunden kommer på innkalling.
For selv om det ikke er båndtvang så har vi ikke lov til å slippe hunden løs dersom vi ikke har kontroll over hunden vår.

Vi ønsker en motivert og glad hund for god og rask positiv innlæring.

En bra innkalling skaper mer tillitt og gir dermed hunden vår en enorm frihet og livskvalitet!
Hvem vil ikke ha behagelige og flotte turer hvor hunden kan få lov til å bare være en hund? I fri utfoldelse uten bånd?

Innkalling er det viktigste vi lærer hunden vår, så på dette kurset er alle hunder velkommen – valp til voksen. Alle vil få individuell oppfølging for å tilpasse innlæring til den enkelte hund og eier. Vi tilpasser de avgjørende belønningsmetodene etter tid (timing), styrke og hyppighet for optimal læring.

Når vi spør kursdeltagere om hva de syntes er viktigst for hunden å lære, svarer 99% «gå pent i bånd», innkalling og «oppfører seg ved møtesituasjoner».

På dette kurset jobber vi med alle momentene for å få en skikkelig tillitt til hunden – både i teori og praksis. Vi legger gradvis på forstyrrelser og gir dere de hverktøyene dere trenger for at hunden skal klare å mestrer alle situasjoner og forstyrrelser.

Så dersom du har en hund som drar deg med på tur? En hund som utagerer og oppfører seg truende i møtesituasjoner? Har stor «hilselyst», jager biler og syklister, er nyskjerrig og/eller vil leke? En hund som lukker ørene når det er noe annet den har mest lyst til?

Ønsker du deg heller stressfrie turer der du vet at hunden din kommer på innkalling, går fint i bånd og ignorerer de den møter på tur, så er det bare å melde seg på!

Påmelding:


  Alle felt merket med * er obligatoriske

  Dato

  19 sep
  Expired!

  Tid

  11:00 - 16:00

  Pris

  750kr
  Fetch Hundesenter

  Sted

  Fetch Hundesenter
  Tokkevegen 17, 3733 Skien

  Instruktører