Grunnkurs / Hverdagslydighet Porsgrunn

På vårt grunnkurs / hverdagslydighet tar vi for oss de elementære øvelsene som danner grunnmuren av positiv lydighetstrening og god daglig kontroll, slik at du kan ha med deg hunden overalt. Dette er også med på å forebygge problemadferd.
Vi  jobber også for at dere skal være forbredt på utfordringene hverdagen kan by på. Vi finner en løsning som passer for deg og din hund og jobber for å etablere gode vaner og skape varige bånd mellom hund og eier.

Hovednøkkelen til suksess er motivasjon og engasjement under trening og det å bygge opp et godt samarbeid mellom hund og eier. Derfor vil vi legge mye vekt på positiv innlæring ved riktig bruk av kroppsspråk, stemme og leke/godbit som forsterkere for å best mulig belønne og motivere hunden. Vi vil også ta for oss hvordan man kan leke med hunden på en foruftig måte og når lek er den ultimate belønning.

Vi jobber i små treningsgrupper, slik at dere er sikret individuell tilbakemelding og trening, samt god oppfølging – alle skal bli sett og hørt. Vi er opptatt av god kommunikasjon for at du og din hund skal få mer ut av kurset og få en meningsfull og lettere hverdag.

Hele familien må gjerne være med på kurset! Da lærer alle hvordan de sammen kan trene hunden. Hunden er med alle dager hos oss – vi kjører teori innimellom. Etter endt kurs vil alle deltagere få et diplom som bekreftelse på deltagelse.

Kurs passer for alle over 6 mnd og yngre hunder som har deltatt på valpekurs.

Varighet: 5 kurskvelder à 1 time og 15 minutter.
Se alle kursdagene nederst på denne siden.

Påmelding:


  Alle felt merket med * er obligatoriske

  Timeplan

  Alle kurskvelder

  19:00 - 20:15
  9 November
  1. kurskveld
  19:00 - 20:15
  16 November
  2. kurskveld
  19:00 - 20:15
  23 November
  3. kurskveld
  19:00 - 20:15
  30 November
  4. kurskveld
  19:00 - 20:15
  7 Desember
  5. kurskveld

  Dato

  09 nov - 07 des
  Expired!

  Tid

  19:00 - 20:15

  Pris

  1750kr

  Sted

  Fagskolen Vestfold og Telemark
  Kjølnes Ring 26, 3918 Porsgrunn

  Instruktør